Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
Tarta z malinami i budyniowym kremem waniliowo-cytrynowym
Mięta, Maliny, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Ksylitol, MLEKO spożywcze 2% tł., Sok z cytryny, JAJA kurze, Cukier, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MASŁO 82% tł., Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 659 kJ/157 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 19,1 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.