Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11 Star
  • Less Gluten

Tarta z tofu, dynią i pieczarkami, sos pomidorowo-paprykowy, świeże warzywa

JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Ziemniaki, Ogórek zielony, MLEKO spożywcze 2% tł., Pieczarki, Dynia, Podgrzybki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Cebula biała, Rukola, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka gryczana, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Szałwia świeża, Sól, Pieprz czarny, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 086 kJ/259 kcal
Tłuszcz: 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 21,8 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 15,0 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: