Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Tarta z tofu, dynią i pieczarkami, sos pomidorowo-paprykowy, świeże warzywa
Szałwia świeża, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka gryczana, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Podgrzybki, Pieczarki, Czosnek, Dynia, Cebula biała, Ogórek zielony, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Rukola, Pomidorki daktylowe, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 086 kJ/259 kcal |
Tłuszcz: 13,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 21,8 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 15,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.