Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Less Gluten
-
-
Tarta z warzywami na kalafiorowym spodzie z sosem czosnkowym
Papryka czerwona, Gałka muszkatołowa, Szpinak, JAJA kurze, Groszek zielony, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka kukurydziana, Dynia, Papryka żółta, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Rukola, Kalafior
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 865 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 21,3 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 13,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.