Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tarta z ziemniaków i brukselek z sosem pomidorowym, surówka colesław
Rukola, Papryka wędzona, Papryka słodka, Szczypiorek, JAJA kurze, Cytryna, Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, MASŁO 82% tł., Brukselka, Chili, Cebula biała, Surówka coleslaw (zawiera JAJA i GORCZYCĘ), Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 598 kJ/860 kcal |
Tłuszcz: 42,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g |
Węglowodany: 87,3 g w tym cukry: 14,6 g |
Błonnik: 16,5 g |
Białko: 40,5 g |
Sól: 3,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.