Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
Tartaletki z budyniem waniliowym i truskawkami
Mięta, Cukier puder, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Olej kokosowy, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Truskawki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 141 kJ/273 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,7 g |
Węglowodany: 35,6 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.