Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
Tartaletki z kremem dyniowo-kokosowym
Wiórki kokosowe, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Miód pszczeli, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Dynia, Dżem żurawinowy, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Olej kokosowy, ORZESZKI ZIEMNE, JAJA kurze, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 550 kJ/132 kcal |
Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 5,6 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.