Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.74
Tartaletki z waniliowym kremem z ricotty, rabarbarem i płatkami migdałów
Cukier puder, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Olej kokosowy, MIGDAŁY w płatkach, Cukier, Rabarbar, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Pasta waniliowa, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 582 kJ/139 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 10,9 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 4,1 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.