Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Tartaletki z waniliowym kremem z ricotty, śliwkami i płatkami migdałów
Cukier puder, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Olej kokosowy, Cynamon, Miód pszczeli, Sok z cytryny, Śliwki, Pasta waniliowa, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 944 kJ/226 kcal |
Tłuszcz: 12,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,5 g |
Węglowodany: 22,8 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.