Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
Tartaletki ziemniaczane z burakiem, kozim serem i tymiankiem
Tymianek, ORZECHY NERKOWCA, Burak, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., JAJA kurze, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 629 kJ/150 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 17,4 g w tym cukry: 4,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.