Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88
Tatar z kaszy jęczmiennej, majonez, bułeczka z otrębami piklowane warzywa
Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Papryka wędzona, Oliwa z oliwek, Majeranek, Liść laurowy, Cebula biała, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona z octu, Bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), Ogórek konserwowy (zawiera GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 477 kJ/353 kcal |
Tłuszcz: 15,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 44,2 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.