Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
XXX_Tatar z suszonych pomidorów i cukinii, chleb razowy z dynią, pomidorki daktylowe, ogórek
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Cukinia, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 783 kJ/426 kcal |
Tłuszcz: 35,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 13,8 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.