Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
Tatar z wędzonego pstrąga z ogórkiem kiszonym, chleb z pestkami dyni, pomidorki daktylowe
Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Cytryna, Dynia pestki, Pomidorki daktylowe, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 761 kJ/421 kcal |
Tłuszcz: 23,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 27,3 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 25,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.