Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star

Tatar ze śledzia, chleb razowy, marynowane podgrzybki

Podgrzybki marynowane, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Filet śledziowy, Filet ŚLEDZIOWY, Jabłko, Pieczarki marynowane (pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera GORCZYCĘ)), Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Natka pietruszki, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Koperek, Szczypiorek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 055 kJ/252 kcal
Tłuszcz: 12,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 24,2 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 12,7 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: