Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Tatar ze śledzia, chleb razowy, marynowane podgrzybki
Podgrzybki marynowane, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Natka pietruszki, Jabłko, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Filet śledziowy, Filet ŚLEDZIOWY, Koperek, Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Pieczarki marynowane (pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, marchew, mieszanka przypraw (zawiera GORCZYCĘ)), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 055 kJ/252 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 24,2 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.