Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.65 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Tempeh teriyaki z warzywami, ryż czarny

Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Cukinia, Ryż czarny, Fasolka szparagowa zielona, Cebula czerwona, Papryka czerwona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Kolendra, SEZAM biały, Miód pszczeli, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Oliwa z oliwek, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 373 kJ/567 kcal
Tłuszcz: 14,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 71,7 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 32,6 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: