Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.65 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Tempeh teriyaki z warzywami, ryż czarny

SEZAM biały, Kolendra, Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Ryż czarny, Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Cukinia, Fasolka szparagowa zielona, Papryka czerwona

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 380 kJ/569 kcal
Tłuszcz: 14,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 72,1 g
w tym cukry: 5,4 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 32,7 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: