Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.92 Star

Terrina z koziego sera i pieczonych buraków z orzechami, chleb razowy

Rukola, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ORZECHY WŁOSKIE, Burak, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pieprz czarny, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Żelatyna, Burak, Koperek

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: