Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.92 Star

Terrina z koziego sera i pieczonych buraków z orzechami, chleb razowy

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Burak, Ser kozi (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Rukola, ORZECHY WŁOSKIE, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Miód pszczeli, Żelatyna, Koperek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 590 kJ/380 kcal
Tłuszcz: 12,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 58,8 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 7,8 g
Białko: 14,5 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: