Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.92
Terrina z koziego sera i pieczonych buraków z orzechami, chleb razowy
Rukola, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ORZECHY WŁOSKIE, Burak, Miód pszczeli, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pieprz czarny, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Żelatyna, Burak, Koperek
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.