Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Testowy posiłek i przyprawy (różne smaki)
Bazylia, Imbir, Indyk, Kurkuma, Majeranek, Oregano, Papryka ostra, Papryka słodka, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 353 kJ/84 kcal |
Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 0,0 g w tym cukry: 0,0 g |
Błonnik: 0,0 g |
Białko: 19,2 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.