Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Less Gluten
Tex-mex z kurczakiem i cukinią, ryż biały, surówka z czerwonej kapusty
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula, Fasola czerwona, Czosnek, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Cukinia, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Kapusta czerwona, Ryż biały, Cukier, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Kukurydza
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 672 kJ/399 kcal |
Tłuszcz: 6,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 56,2 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 30,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.