Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Tiramisu z truskawkami na spodzie bananowym
JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), SER twarogowy, Żelatyna, Truskawki, Truskawki, Białko JAJA kurzego, Cukier, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Żółtko JAJA kurzego, Banan
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 041 kJ/249 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 31,9 g w tym cukry: 15,6 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 12,3 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.