Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu generała Tso, ryż jaśminowy, brokuły w sezamie i sosie sojowym
SEZAM biały, Brokuły, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ryż jaśminowy, Sól, Cukier, Imbir różowy marynowany, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 863 kJ/445 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 62,5 g w tym cukry: 11,5 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 23,4 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.