Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Tofu korma z groszkiem cukrowym, szpinakiem i kalafiorem, makaron sojowy

Kolendra, Czosnek, MIGDAŁY w płatkach, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Szpinak, MIGDAŁY, Kalafior, Imbir różowy marynowany, Groszek cukrowy, Sól, Olej rzepakowy, Cukier, Cebula biała, Sok z limonki, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Oliwa z oliwek, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Mak niebieski, liście kafiru, Kolendra (nasiona), Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 199 kJ/526 kcal
Tłuszcz: 30,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,5 g
Węglowodany: 41,4 g
w tym cukry: 3,3 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 22,6 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: