Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Vegan
Tofu po koreańsku w słodko pikantnym sosie z brokułami, makaron chow mein, pikantna surówka z ogórka z sezamem
Makaron chow mein (Mąka PSZENNA 90%, woda, sól), Pieprz czarny, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Szczypiorek, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Brokuł, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Szczypiorek, Ogórek zielony, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Ocet ryżowy (woda, ryż), Cukier, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 262 kJ/302 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 37,2 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 14,6 g |
Sól: 1,9 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.