Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.43 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Tofu-ryba w nori w sosie sojowo-klonowym, ryż basmati, surówka z marchewki po koreańsku

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Marchew, Ryż basmati, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Woda, Glony nori, Cukier, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Ocet ryżowy (woda, ryż), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sól, Czosnek, Szczypiorek, Imbir, Papryka ostra, Mąka ziemniaczana, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 909 kJ/456 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 53,1 g
w tym cukry: 9,8 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 26,6 g
Sól: 4,2 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: