Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.43
-
Dairy Free
-
Vegan
Tofu-ryba w nori w sosie sojowo-klonowym, ryż basmati, surówka z marchewki po koreańsku
Ryż basmati, Marchew, Glony nori, Szczypiorek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka ostra, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Imbir, Sól, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Ocet ryżowy (woda, ryż), Mąka ziemniaczana, Cukier, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 957 kJ/468 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 55,5 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 26,9 g |
Sól: 4,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.