Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Tofu tikka masala, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Szczypiorek, Mąka ziemniaczana, Kolendra, Czosnek, Pieprz czarny, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Kalafior, Imbir różowy marynowany, Groszek zielony, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Cebula biała, Sól, Olej rzepakowy, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 650 kJ/872 kcal |
Tłuszcz: 33,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,8 g |
Węglowodany: 101,3 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 43,6 g |
Sól: 3,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.