Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Tofu w indyjskim sosie z marchewką i groszkiem, makaron ryżowy

sos 43% (kalafior, napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), marchew, groszek zielony, woda, czosnek, cebula biała, sól, kolendra, mąka ziemniaczana, imbir różowy marynowany, pieprz czarny, garam masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), olej rzepakowy), makaron 31% (makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), sól, olej rzepakowy), tofu 26% (tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), woda, czosnek, kolendra, imbir różowy marynowany, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), olej rzepakowy), szczypiorek, SEZAM czarny

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 670 kJ/878 kcal
Tłuszcz: 34,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,8 g
Węglowodany: 99,0 g
w tym cukry: 12,6 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 43,7 g
Sól: 5,3 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: