Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu w mleczku kokosowym z cukinią i marchewką, ryż basmati
Cebula biała, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Ryż basmati, Kolendra, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Cukinia, Sok z limonki, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Papryka zielona, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, liście kafiru, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 716 kJ/410 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g |
Węglowodany: 53,6 g w tym cukry: 2,8 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 17,9 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.