Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Tofu w ostro-słodkim sosie pomarańczowym, ryż czarny, surówka z białej kapusty
SEZAM biały, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Olej rzepakowy, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Mąka ziemniaczana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Kiełki słonecznika, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Cukier, Sól, Ryż czarny, Sok pomarańczowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 298 kJ/549 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 77,3 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 22,6 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.