Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu w sosie chrzanowym, puree z batatów, pieczone buraczki
Burak, Koperek, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Wywar warzywny (zawiera SELER), Natka pietruszki, Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, ekstrakt SOJOWY (woda, SOJA łuskana [2%]), olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, cukier, maltodekstryny, stabilizator: guma karobowa, emulgator: lecytyna słonecznikowa, sól morska, naturalne aromaty, witaminy: D, B12), Mąka ziemniaczana, Chrzan, Cukier, Ziemniaki, Batat, Koperek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 195 kJ/764 kcal |
Tłuszcz: 29,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 91,7 g w tym cukry: 34,6 g |
Błonnik: 15,4 g |
Białko: 37,4 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.