Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
-
Tofu w sosie hoisin z makaronem sojowym i brokułami
Brokuły, Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Miód pszczeli, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Czosnek, SEZAM biały, Mąka ziemniaczana, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 472 kJ/830 kcal |
Tłuszcz: 28,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 105,1 g w tym cukry: 46,0 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 35,5 g |
Sól: 4,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.