Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu w sosie pięciu smaków, ryż basmati, brokuły
SEZAM biały, Brokuły, Ryż basmati, Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 314 kJ/314 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 20,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.