Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu w sosie śliwkowym, ryż jaśminowy, surówka z białej kapusty
SEZAM czarny, Ryż jaśminowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Miód pszczeli, Śliwki, Cukier, Jabłko, Kapusta biała, Marchew, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 941 kJ/703 kcal |
Tłuszcz: 19,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 98,3 g w tym cukry: 19,1 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 30,6 g |
Sól: 4,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.