Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu w sosie słodko-kwaśnym, ryż basmati, surówka marchewkowa
Ryż basmati, Sól, Cebula czerwona, Cukier, Mąka ziemniaczana, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny, Ananas, Czosnek, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Szczypiorek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 246 kJ/298 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 41,5 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.