Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
XXX_Tofu w sosie słodko-kwaśnym z orzeszkami ziemnymi, ryż czarny, surówka z marchewki po koreańsku
ORZESZKI ZIEMNE, Sok z cytryny, Szczypiorek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Papryka ostra, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Marchew, Czosnek, Ananas, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Ryż czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Mąka ziemniaczana, Cukier, Cebula czerwona, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 892 kJ/452 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 62,5 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 19,9 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.