Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu w sosie sojowym z dynią, ryż czarny, surówka z białej kapusty
SEZAM biały, Szczypiorek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Marchew, Kapusta biała, Jabłko, Kiełki słonecznika, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryka ostra, Ocet ryżowy (woda, ryż), Dynia, Cukier, Sól, Ryż czarny, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 440 kJ/822 kcal |
Tłuszcz: 24,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 113,9 g w tym cukry: 12,4 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 34,6 g |
Sól: 3,2 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.