Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
Tofu w sosie szpinakowo-pieczarkowym, ryż basmati
Natka pietruszki, Ryż basmati, Sól, Pieprz czarny, ŚMIETANA 15% tł., Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Pieczarki, Szpinak, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 892 kJ/452 kcal |
Tłuszcz: 16,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 53,3 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 27,3 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.