Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu z botwinką i sezamem, makaron ryżowy, sos sojowo-imbirowy
Burak, SEZAM biały, Botwinka, Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Szczypiorek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 205 kJ/288 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 31,0 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 12,5 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.