Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu z burakiem, marchewką i sosem orzechowym, komosa ryżowa
Kiełki rzodkiewki, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Szczypiorek, Olej rzepakowy, Czosnek, Woda mineralna niegazowana, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Burak, Chili, Sól, Komosa ryżowa, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Miód pszczeli, Marchew, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 337 kJ/798 kcal |
Tłuszcz: 29,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 90,0 g w tym cukry: 24,3 g |
Błonnik: 15,5 g |
Białko: 39,1 g |
Sól: 5,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.