Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13 Star
  • Dairy Free

Tofu z dymką, czerwoną kapustą i fasolą edamame, makaron soba, sos orzechowy

Cebula dymka, Fasola edamame, Kapusta czerwona, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sól, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Olej rzepakowy, Cukier, Imbir różowy marynowany, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 751 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 13,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 44,9 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 28,0 g
Sól: 2,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: