Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13 Star
  • Dairy Free

Tofu z dymką, czerwoną kapustą i fasolą edamame, makaron soba, sos orzechowy

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Kapusta czerwona, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Fasola edamame, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Cebula dymka, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Sól, Ocet ryżowy (woda, ryż), Cebula biała, Cukier, Sok z cytryny, Czosnek, Imbir różowy marynowany

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 765 kJ/422 kcal
Tłuszcz: 13,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 45,6 g
w tym cukry: 6,0 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 28,1 g
Sól: 2,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: