Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
Tofu z dymką, czerwoną kapustą i fasolą edamame, makaron soba, sos orzechowy
Cebula dymka, Fasola edamame, Kapusta czerwona, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sól, Makaron gryczany soba (mąka PSZENNA, mąka gryczana, woda, sól), Olej rzepakowy, Cukier, Imbir różowy marynowany, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 751 kJ/418 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 44,9 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 28,0 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.