Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu z grzybami shitake, kapustą pak choy, cukinią i tajską bazylią, makaron ryżowy
SEZAM biały, Pasta z tamaryndowca, Szczypiorek, Kapusta pak choi, Grzyby shittake, Trawa cytrynowa, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki świeżo wyciskany, Pasta z tajskiej bazylii, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Mąka ziemniaczana, liście kafiru, Cukinia, Cukier, Sól, Olej rzepakowy, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 378 kJ/568 kcal |
Tłuszcz: 19,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 69,1 g w tym cukry: 10,8 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 27,3 g |
Sól: 4,5 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.