Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Tofu ze szpinakiem w sosie kokosowo-pomidorowym, ryż basmati
ORZECHY PISTACJOWE, Ryż basmati, Sól, Cebula biała, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Kmin rzymski, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Papryka ostra, Papryka słodka, Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z cytryny, Szpinak, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.