Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Tofu ze szpinakiem w sosie kokosowo-pomidorowym, ryż basmati

ryż 36% (ryż basmati, sól), sos 31% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), szpinak, cebula biała, sok z cytryny, czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), kmin rzymski, papryka ostra, papryka słodka), tofu wędzone 31% (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), ORZECHY PISTACJOWE 2%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 789 kJ/428 kcal
Tłuszcz: 18,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
Węglowodany: 43,4 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 20,3 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: