Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu z szarpanym jackfruitem i boczniakami, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Oliwa z oliwek, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pasta z tamaryndowca, Sok pomarańczowy, Sok z cytryny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Jackfruit (Woda, szarpane zielone owoce drzewa bochenkowego, sól, kwas cytrynowy), Kolendra, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 258 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 43,6 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 14,7 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.