Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Tofu z szarpanym jackfruitem i boczniakami, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Oliwa z oliwek, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pasta z tamaryndowca, Sok pomarańczowy świeżo wyciskany, Sok z cytryny, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Boczniaki, Jackfruit (Woda, szarpane zielone owoce drzewa bochenkowego, sól, kwas cytrynowy), Kolendra, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Olej rzepakowy, Sól, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.