Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
Tofucznica ze szczypiorkiem, chleb żytni, świeże warzywa
Sałata mix, Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Pomidorki daktylowe, Kurkuma, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Sól czarna kala namak, Cebula biała, Szczypiorek, Tofu silken
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 971 kJ/232 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 30,1 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 11,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.