Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Tortilla szpinakowa z wędzoną piersią z kurczaka, suszonymi pomidorami, oliwkami i rukolą, twarożek ze szczypiorkiem
Rukola, JOGURT naturalny 2% tł., Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Filet wędzony z piersi z kurczaka, Natka pietruszki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Tortilla szpinakowa, SER twarogowy półtłusty, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 024 kJ/245 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 25,0 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 15,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.