Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Tortilla z kurczakiem i pastą z pieczonej papryki, słupki warzyw, tzatziki
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Papryka wędzona, Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Tymianek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Imbir, Kurczak (pierś), Roszponka, Marchew, Kalarepa, Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Tortilla PSZENNA
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 606 kJ/623 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 83,4 g w tym cukry: 14,6 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 31,3 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.