Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
XXX_Tortilla z szynką domową, suszonymi pomidorami i roszponką, słupki warzyw, pesto pietruszkowe
Kalarepa, Marchew, Ogórek zielony, Czosnek, Miód pszczeli, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Nasiona słonecznika, Roszponka, Szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Tortilla PSZENNA
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 447 kJ/585 kcal |
Tłuszcz: 27,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 73,5 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 19,4 g |
Sól: 2,3 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.