Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
Tortilla ziemniaczana z pieczarkami, serem Manchego, sos jogurtowo-majonezowy
Pieczarka, JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szczypiorek, Olej rzepakowy, Cebula biała, JAJA kurze, Ser Manchego (MLEKO owcze pasteryzowane, sól, chlorek wapnia, kultury serowe, podpuszczka, lizozym (pochodzący z białka JAJA kurzego)), Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 124 kJ/508 kcal |
Tłuszcz: 33,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g |
Węglowodany: 29,8 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 8,4 g |
Białko: 27,7 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.