Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
Toskańska zupa ribollita z ziemniakami, fasolą i szpinakiem, grzanki
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Chili, Cukinia, Marchew, SELER naciowy, Ziemniaki, Fasola biała, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 396 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 15,3 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.