Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
Tost francuski z szynką i serem, roszponka, papryka, sos pomidorowo-majonezowy
Papryka żółta, SELER naciowy, JAJA kurze, MLEKO spożywcze 2% tł., Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Roszponka, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 018 kJ/243 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 28,9 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 13,5 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.