Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
Tropikalna pieczona owsianka, mus z mango i ananasa
Borówka amerykańska, Maliny, MIGDAŁY w płatkach, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ananas, Cukier, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Płatki OWSIANE, Proszek do pieczenia, Siemię lniane, Sól, Wiórki kokosowe, JAJA kurze, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 312 kJ/553 kcal |
Tłuszcz: 31,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,6 g |
Węglowodany: 69,9 g w tym cukry: 19,8 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 12,4 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.