Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Dairy Free
Trufle brownie z młodym jęczmieniem
Wiórki kokosowe, Kakao, Mąka MIGDAŁOWA, Młody jęczmień, Pieprzyca peruwiańska (maca), Płatki OWSIANE, Syrop klonowy, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY LASKOWE
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 957 kJ/229 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 13,7 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.