Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
-
Less Gluten
Truskawkowa pianka
Cukier puder, JAJA kurze, Mąka ziemniaczana, MLEKO spożywcze 2% tł., SER twarogowy półtłusty, Cukier, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Galaretka truskawkowa (cukier, żelatyna, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, koncentraty roślinne (marchwi i hibiskusa, krokosza), maltodekstryna), Truskawki, Żelatyna
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 607 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 19,9 g w tym cukry: 14,7 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.