Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Truskawkowo-bananowy pudding z tapioki z tahini, pomarańcza
Chipsy kokosowe, Pomarańcza, Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny, Tapioka (skrobia z tapioki, woda), Banan, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 145 kJ/513 kcal |
Tłuszcz: 24,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,4 g |
Węglowodany: 69,2 g w tym cukry: 24,5 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.